Palvelut

/Palvelut
Palvelut 2018-05-26T22:56:07+00:00

Täyden palvelun kalusteliike

Keittiökalustetalo valmistaa kaikki kodin kiintokalusteet. Keittiöt, kylpyhuonekalusteet, kodinhoitohuonekalusteet, vaatekomerot ja liukuovikomerot. Kaikki mittatilauksena. Keittiökalustetalon nykyaikainen tehdas ja osaava henkilökunta takaavat laadun ja toimitusvarmuuden.

Uudisrakentajalle helposti kaikki kalusteet samasta talosta. Remonttia suunnitteleville tarjoamme monipuoliset ratkaisut. Voit uusia koko kaluston runkoineen, tasoineen ja ovineen. Toinen vaihtoehto on meidän Helppo! – keittiöremontti, jossa hyväkuntoiset vanhat rungot jätetään paikoilleen ja uusitaan kalusteovet, tasot ja vaikkapa välitila juuri vanhoihin runkoihin sopivina.

Rakentaja tai remontoija, ota yhteyttä kalustemyyjäämme ja tehdään suunnitelmat yhdessä.

Ovien, tasojen ja vetimien vaihto.
Keittiöt
Keittiö, kodin sydän. Keittiön pitää olla mieluisa katseltava, käytännöllisesti toimiva ja aikaa, sekä käyttöä kestävä. Siksi apunasi on keittiösuunnittelija.

Yhdessä asiakkaan suunnitelmien ja keittiösuunnittelijan kokemuksella päästään ehdottomasti parhaaseen lopputulokseen. Keittiösuunnittelija esittelee myymälässämme ovimallit, tasot, runkovärit ja mekanismit, joihin voit tutustua etukäteen jo kotisivuillamme. Suunnitelmien pohjalta tehdään 3d-piirrustukset, joista näkee lähes täydellisesti lopullisen ilmeen.

Allaskaappi, laatikostot ja avohyllykkö. Etulevyt ovat antrasiittia.
Wc ja kylpyhuone
Kylpyhuoneisiin meiltä löytyy monipuolinen valmis mallisto. Valmiin malliston lisäksi tarjontaamme kuuluu täysin mittatilaus kalusteet ja altaat.

Valmiista mallistosta löydät kaiken 40cm ja 120cm levyisten kalustekokonaisuuksien väliltä. Valmis mallistoon kuuluviin kalustepaketteihin voit itse valita ovimallit ja vetimet. Omasta mallistostamme löytyy niin ovilla, kuin vetolaatikoillakin varustettuja allaskaappeja. Kylpyhuoneen yläkaapit voit halutessasi valita normaali ovella, peiliovella, tai vaikkapa kaksipuolisella peiliovella.

Suunnittelu vaiheessa voidaan yhdistää eri paketteja, jolloin saadaan mieluisa kaluste kokonaisuus omaan kylpyhuoneeseen.

Liukuovikomero valkoisella maitolasilla sekä kirkkaalla peiliovella.
Liukuovikomerot ja säilytysjärjestelmät
Vaateiden ja muun tavaran säilyttämiseen meiltä löytyy järkevät ratkaisut. Liukuovikomerot, hyllykomerot ja Sovella-hyllyjärjestelmät. Näillä tuotteilla saat takuuvarmasti asiat ja tavarasi järjestykseen. Kaikki vieläpä sulle juuri sopivana, nimittäin meiltä saat liukuovet, liukuovikomerot, vaatekomerot ja hyllylevyt täysin mittatilauksena. Oli se makuuhuoneen takaseinä sitten 200cm leveä, tai 204cm leveä, siihen saahaan juuri sopivat kalusteet seinästä seinään.

Liukuoviin löytyy monipuoliset materiaalit, joista varmasti löytyy teidän kotiinne mieluisat. Komeroihin on saatavilla paljon lisäominaisuuksia. Siivoustelineitä, perinteisiä tai ulosvedettäviä, vaatetankoja, apteekkarin hyllykköjä ja vaikka mitä muuta. Mekanismeihin voit tutustua kotisivuillamme Tuotteet – osiossa.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
close slider